Sans Soucis

Voor klant Sans Soucis ontwikkelden wij niet alleen een nieuwe, full responsive webshop, maar ook een compleet online salesplan en een social media strategie. Tevens bedachten wij het video concept Sans Soucis Stories en produceren we 2 video afleveringen per maand. Naast de Social Media content die wij verzorgen, schrijven we ook alle blogcontent en bedachten we 'Natural Beauty Talk' met bekende en onbekende Nederlandse vrouwen. Een PRACHT klant!

Brand Movie

Tevens verzorgden wij voor klant Sans Soucis het concept en de productie van hun Brand Movie

"The Story of Natural Beauty" met model Tanja Kok. 

Een feel-good video waarin de kijker mee wordt genomen in een dag uit het leven van een Sans Soucis klant.

Samen Smeren

Op een zonnige dag twee jaar geleden hoorden wij op het RTL nieuws dat KWF kankerbestrijding scholen het liefste zou verplichten om kinderen in te smeren met zonnebrandcrème. Immers, huidkanker is de meest voorkomende soort kanker in Nederland. Onderwijsbonden reageerden een dag later met de mededeling dat er geen tijd is voor een leerkracht om 30 kinderen in te smeren en er geen budget is voor zonbescherming. Deze info zette ons aan om PR campagne Samen Smeren te ontwikkelen, voor klant Ladival!

Samen Smeren (in actie voor KWF Kankerbestrijding)

is een unieke methode met geanimeerd lesmateriaal voor kleuters, waarbij ze leren elkaar in te smeren met zonnebrandcréme. Klasgenootjes worden zonmaatjes! Ladival stelt tevens gratis zonnebrandcrème ter beschikking. Kinderen leren op een plezierige en educatieve manier, met mascottes Brom en Brul in de hoofdrol, het belang van zonbescherming.

Het eerste jaar vroegen maar liefst 1000 basisscholen het gratis lespakket aan, dat bestond uit een brief voor de leerkracht, een prentenboekje, een stappenplan voor in de klas, stickers, maskers, smeerdiploma's, info voor de ouders en flacons Ladival voor Kinderen. De PR waarde was enorm: op de radio, televisie, kranten, websites en magazines was Samen Smeren een zeer gewaardeerd initiatief en hot topic!

Jaargang 2, dit jaar, was mogelijk nog succesvoller. Etos besloot het merk op te nemen en ruim 2000 basisscholen deden een aanvraag via website Samen Smeren.

Een goed concept gaat wat ons betreft dan ook jaren mee en Samen Smeren is een mooi voorbeeld van een PRACHT project!

Van den Assem Schoenen

Voor klant Van den Assem ontwikkelen wij trend video's en how-to-wear video's. Gericht op de vrouw van 35+ die bij Van den Assem schoenen koopt voor het hele gezin. Fashionblogger en Styliste Christel Bezemer presenteert de afleveringen en styled de personen die in deze video's te zien zijn.  De video's worden ingezet op Facebook.

Mentaal Beter Jong

Deze PRACHT klant is gespecialiseerd in mentale zorg voor kinderen en tieners. Te denken valt aan kinderen met ADHD, autisme, angst etc. In duidelijke video's met hun behandelaars leggen we uit wat een stoornis precies is, hoe je de symptomen herkent en hoe het behandeltraject er uit ziet.

Naast video's verzorgen we voor deze klant de Social Media, Contentmarketing, Fotografie en onze Social Sessions Workshops.

Nieuwbouw

"Hoe krijgen wij ons nieuwbouwproject Skyline op originele wijze onder de aandacht van de doelgroep?"

 

Vastgoedontwikkelaar Portaal stelde ons deze vraag.

We deden onderzoek naar de doelgroep, waar deze zich online en offline bevond en kwamen met het concept om een Instawalk te organiseren in Leiden, de eerste Leidse Instawalk.

 

In aanloop naar het event startten wij de Social media op, nodigden Instagrammers en Facebookers uit en plaatsen advertenties om de Instawalk aan te jagen.

 

De opkomst was gigantisch en boven verwachting, de media aandacht (Free Publicity) enorm en tijdens de drie uur durende Instawalk werden er 1500 foto's van Leiden, het bouwterrein en het uitzicht van Skyline gepost op Social Media. Het project was een paar weken later uitverkocht!

Ultieme PR!

Stel, een PRACHT klant vraagt ons om ultieme PR te arrangeren voor hun nieuwe kinderwagen. De Rolls-Royce onder de kinderwagens; MIMA. Dan doen we dat!

 

Allereerst zorgden wij ervoor dat Nederlands' model, actrice en onderneemster Touriya Haoud in Los Angeles achter een MIMA kinderwagen werd gespot en niet veel later ook de Kardashians! Op deze foto te zien: Kourtney Kardashian, Kris Jenner, de kindjes en de MIMA kinderwagen. De kinderwagen is veelvuldig samen met de beroemde Amerikaanse familie gefotografeerd door de paparazzi.

Resultaat: gigantische PR en een run op deze kinderwagen in Amerika (waar de kinderwagen op dat moment nog niet eens verkrijgbaar was). Een memorabel moment, een zeer tevreden klant en een enorme mediawaarde.  

Bron: Daily Mail

Foto: Eroteme.co.uk

© 2019 by PRACHT - Algemene Voorwaarden - Disclaimer