PRACHT PR is gespecialiseerd in het creëren van publiciteit op conceptuele wijze. In een medialandschap dat overspoelt wordt met persberichten, moet je wel met echt iets bijzonders komen om free-publicity te behalen. Daarom ontwikkelen wij altijd voor iedere klant een PR concept, om langdurig veel succes mee te behalen of om juist op specifieke momenten te pieken. Onze waardevolle perscontacten bestaan uit journalisten, redacteurs, fotografen, stylisten, bloggers, influencers en BN'ers. 

Een voorbeeld zien van PRACHT PR Concept? Klik hier.

PRACHT PR

PRACHT Social Media is gespecialiseerd in zowel strategie als management. Onze (op maat ontwikkelde) Social Media Strategie vormt voor iedere klant de basis. De huidige situatie wordt in kaart gebracht, evenals de gewenste situatie en concurrentie analyse.  PRACHT produceert waardevolle content welk aansluit op de belevingswereld van de doelgroep en vult de content aan met zelf geproduceerd beeld en video. Ook vormt Social Advertising een zeer grote rol binnen PRACHT. Uniek zijn tevens onze eigen community's met tienduizenden volgers (bijvoorbeeld Mom's Health). 

PRACHT SOCIAL MEDIA
PRACHT FILMS

In 2019 bestaat 88% van al het internetverkeer uit video.Wij hoeven dan ook onze klanten niet meer uit te leggen hoe belangrijk video voor hen zal zijn, zowel nu als in de toekomst. PRACHT is gespecialiseerd in videoconcepten en videoproducties. Of het nu gaat om een bedrijfsvideo, een commercial, een how-to video, een beeldbijsluiter, animatievideo of een serie video's om uw product of dienst toe te lichten; we beloven u dat het altijd een PRACHT film zal worden. Voorbeelden? Klik dan hier.

Onze content creatives helpen merken uit te breiden in nieuwe gebieden of bij een nieuw publiek; met eigen blogs, video's, interviews, animaties, documentaires, virtual reality, fotoshoots... alles wat nodig is om jouw verhaal te vertellen.

PRACHT CONTENT

DIENSTEN

Nieuwe PRACHT klant? We starten vrijwel altijd met een strategische sessie. Dit om uw huidige situatie in kaart te brengen, evenals uw korte én lange termijn doelstellingen. Vervolgens ontwikkelen wij een Plan van Aanpak om jaren mee vooruit te kunnen. Indien gewenst ontwikkelen wij tevens alle middelen en managen uw social media kanalen, voeren resultaat gerichte (Social Advertising) campagnes uit en maken content in tekst, beeld en video om écht resultaat mee te behalen.

 

© 2019 by PRACHT - Algemene Voorwaarden - Disclaimer